Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vacanța parlamentarilor, scurtată! Dragnea vrea să taie salariile demnitarilor

Monday, 09 January 2017, 16:32 Sursă: REALITATEA.NET

Președintele Camerei Deputaților a declarat, luni, că parlamentarii urmează să dezbată în comisii cele două ordonanțe care reglementează procesul de achiziție a Cumințeniei Pământului. Totodată, acesta a mai susținut că propune respingerea ordonanței prin care au fost mărite salariile demnitarilor.

"Pe lângă proiectele de legi, vor mai fi dezbătute în comisii trei ordonanțe, cele două prin care se reglementează procesul de achiziție a cumințeniei pământului și a treia, prin care s-a mărit nejustificat de mult salariile demnitarilor, ordonanță pe care eu o să susțin să fie respinsă. Deci salariile să revină la valoarea de dinainte de ordonanță", a spus Dragnea. 

Camera Deputaților se află în perioada 9 - 31 ianuarie în sesiune extraordinară, a anunțat, luni, Ioana Bran, secretar al acestui for.

Potrivit Realitatea TV, convocarea în ședință de urgență vine după ce PNL a atacat la Curtea Constituțională a României (CCR) legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanțe pe timpul vacanței parlamentare. 

PSD acuză că, din cauza acțiunii PNL la CCR în privința legii de abilitare, Guvernul nu va putea să adopte măsurile din programul de guvernare. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ