Dragnea, despre BMW-ul cu care a fost la mare: ”L-am rugat pe fii-miu să mi-o împrumute”

Thursday, 03 May 2018, 23:39 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Liviu Dragnea a declarat, joi, că maşina cu care a fost la mare în minivacanţa de 1 mai este a fiului său, Valentin: un BMW. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că maşina cu care a fost la mare în minivacanţa de 1 mai este a fiului său, Valentin, afirmând că, dacă nu avea ITP valabil, acesta să plătească amenda.

”Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa. Am văzut şi o domnişoară care umblă liberă prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie. Maşina nu e a firmei unde este acţionar fiul meu, este a lui personală. Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina, mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, X5 (BMW – n.r.), pe care am moştenit-o de la fratele meu. În ceea ce priveşte ITP-ul, am înţeles că nu e, fii-miu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat a cui este maşina cu care a fost la mare în minivacanţa de 1 mai şi dacă avea ITP valabil.

El a povestit şi motivul care a generat postarea de pe pagina sa de Facebook.

”M-am chinut să dau SMS-ul ăla ca să plătim (taxa de pod de la Feteşti – n.r.), l-am sunat pe domnul Ioniţă de la companie (de drumuri – n.r.) - . Mi-a spus că verifică, nu ştia, mă aşteptam să ştie, dar sigur că era şi el undeva (în vacanţă – n.r.), că se auzeau nişte păsărele în telefon. M-a sunat ulterir şi mi-a spus că este o problemă la compania de telefonie (…) dar ce facem noi, cei care vrem să plătim? Mi-a dat răspunsul (…) că puteţi plăti şi mâine. Dar domnule, cei care au trecut ieri şi au zis că plătesc azi, ce fac? Preferăm să lăsăm nişte oameni să plătească o amendă neavând nicio vină sau vă reglaţi voi problema între voi, între STS şi operatorul de telefonie. Nu e nici treaba mea, nici a celorlalţi participanţi la trafic să vadă unde este problema”, a adăugat liderul PSD.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri