Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea, critic cu Ponta şi Iohannis: Pot fi antipatici unul cu altul, dar amândoi greşesc!

Thursday, 30 July 2015, 09:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Cred că amândoi (au greşit - n.r.). După părerea mea amândoi. Sunt obligaţi prin fişa postului şi prin votul pe care l-a avut fiecare, Klaus Iohannis care a fost votat preşedinte, Victor Ponta care a fost votat în 2012 ca parlamentar şi Parlamentul l-a propulsat prim-ministru, sunt obligaţi să comunice. Amândoi greşesc. Pot fi antipatici unul cu altul, pot să nu le placă unul de altul, dar pentru stabilitatea acestei ţări trebuie să comunice instituţional. Nu este în regulă ce se întâmplă", a declarat Liviu Dragnea, la Digi 24, comentând relaţia dintre premier şi preşedinte, mai ales după disputele pe tema Codului fiscal.

Dragnea a completat că acest război nu face bine nimănui, la fel cum războiul dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu a adus deservicii amândurora.

"Dacă stai foarte mult în ceartă şi în non-comunicare nu cred că este în regulă", a adăugat liderul interimar al PSD. În privinţa Codului fiscal, Liviu Dragnea a spus că a cerut Ministerului de Finanţe un studiu de impact, în pregătirea sesiunii extraordinare a Parlamentului, care va lua în discuţie cererea de reexaminare a şefului statului.

"Codul fiscal este un document la care noi ţinem foarte mult. Sunt schimbări majore în Codul fiscal care pot aduce pentru România foarte multă bunăstare şi dezvoltare. (...) Preşedintele l-a trimis la reexaminare. Noi nu avem deocamdată argumente pentru a modifica legea respectivă, dar ţinând cont că e preşedintele României, eu am cerut în Biroul Permanent Naţional ca Ministerul de Finanţe să realizeze un studiu de impact, pe care să îl pună la dispoziţia parlamentarilor când se vor întâlni în sesiunea extraordinară", a spus Dragnea, care a completat că este o "dovadă minimă de respect" faţă de

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ