Dragnea a votat la Xenopol: Am votat pentru o ţară puternică în UE; alegerile sunt bine organizate

Sunday, 25 May 2014, 09:08 Sursă: Mediafax

Autor: Realitatea.NET

Dragnea a venit singur la vot. Liderul PSD a declarat că a votat pentru "o ţară puternică în Europa" şi pentru "viitorul României".

"Am votat pentru europarlamentarii care vor fi mândri de ţara lor, pentru cei care vor merge la Bruxelles să spună că România este o ţară cu drepturi egale, cu toate ţările din Uniunea Europeană, care vor merge la Bruxelles să spună tuturor că avem aceleaşi drepturi, şi pentru cei care, la Bruxelles, vor lupta pentru ca ţara noastră să fie o ţară puternică în Europa şi pentru cei care, în final, prin munca lor, vor ajuta la bunăstarea României", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă are atribuţii în organizarea alegerilor, ca vicepremier, Dragnea a răspuns negativ. El a menţionat că vicepremierul Gabriel Oprea este responsabil cu tot ce ţine de desfăşurarea scrutinului de dumunică pentru alegerile europarlamentare.

"Din discuţiile pe care le-am avut cu dumnealui, lucrurile sunt foarte bine organizate din toate punctele de vedere. L-a asigurat pe primul-ministru şi tot Guvernul că alegerile vor fi organizate foarte bine şi dacă, Doamne Fereşte, vor apărea incidente, structurile MAI sunt pregătite să intervină", a afirmat Liviu Dragnea.

La liceul Xenopol va vota, în jurul prânzului, şi preşedintele Traian Băsescu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri