Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea în impas. Irina este internată în spital

Saturday, 16 February 2019, 10:23 Sursă: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea și logodnica sa, Irina Tăstase trec prin momente grele. Totul s-a petrecut în aceste zile iar premierul Viorica Dăncilă s-a implicat în mod direct.

Liderul PSD, Liviu Dragnea a fost extrem de supărat în aceste zile. Iubita sa, Irina Tăstase a trecut prin momente grele iar alături de ea s-a aflat şi premierul Viorica Dăncilă. “Logodnica liderului PSD, Liviu Dragnea, are oarece probleme după vacanţa de iarnă prelungită, ea fiind internată de cîteva zile în spitalul Sanador din zona Pieţei Victoriei.

Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecţiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secţia de chirurgie. Aflată pe patul de suferinţă, astăzi, virtuala soţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor a primit, conform aceloraşi surse, o vizită de rang înalt: nimeni alta decît primul-ministru Viorica Dăncilă, care şi-a rupt un pic de timp într-o zi cu o agendă foarte grea, ţinînd cont de votarea bugetului în parlament, pentru a fi alături de posibila viitoare Primă-Doamnă”, a susţinut surse politice.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ