Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputat PSD, declaraţie sfidătoare. Cu ce compară lupta anti-corupţie: "Dictatură sud-americană..."

Tuesday, 21 March 2017, 11:15 Sursă: REALITATEA.NET

Boboc, aflat la al doilea mandat de deputat, a facut declaratiile la emisiunea "Antena partidelor parlamentare" de la Radio Romania Actualitati.

"Respectarea separaţiei puterilor în stat şi a normelor statului de drept nu este o chestiune facultativă pentru nimeni.În caz contrar, nu ne mai aflăm în România, acea ţară democratică ce doreşte să aparţină Uniunii Europene, ci ne putem considera, eventual, într-o dictatură de tip sud-american, al cărei climat politic este marcat de şantaj, tensiune şi teroare", a mai spus colegul de partid si de judet al lui Liviu Dragnea.

"Au revenit în actualitate toate metodele prin care în anii '50 clasa politică românească a fost eliminată din actualitatea luptei politice. Între lupta împotriva burghezo-moşierimii de atunci, în dispreţul drepturilor şi libertăţilor individuale, şi lupta împotriva corupţilor, inventaţi de maşina de propagandă a sistemului, este o similitudine ce nu poate să nu neliniştească opinia publică românească. Mai devreme sau mai târziu, dar, cu certitudine, nu peste mult timp, opinia publică românească va observa că în această luptă nu corupţia este afectată, ci doar democraţia românească, jertfită pe altarul intereselor înguste de partid", si-a incheiat Boboc declaratia de la Antena Partidelor Parlamentare.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ