Coronavirus - România: 1952 de cazuri confirmate

Denise Rifai: Ana Birchall nu trebuia să se amestece în anchetă și să telefoneze familiei Alexandrei

Sunday, 04 August 2019, 12:14 Sursă: REALITATEA.NET

Denise Rifai spune că Birchall nu trebuia să se amestece într-o anchetă a procurorilor pentru că este un om politic. Denise Rifai a dezvăluit și ce întâlniri are Viorica Dăncilă în biroul său de la guvern, într-o perioadă în care ţara e cu ochii pe Caracal, şi în timp ce miniștii o așteaptă la ușă.

”Brusc ne-am trezit dupa 8 zile in care nu se stia nimic, ne-am trezit cu doamna Birchall cu d-na ministru al Justitiei care suna familia si spune ca datele preliminare ADN confirma ca e Alexandra. Acum nu inteleg in ce calitate si in baza carui fundament legal d-na ministru intervine in ancheta si are acces la informatii din ancheta, ce baza legala ale doamna cand intra in ancheta, totusi ministrul justitiei e un om politic, stiam ca imixtiunea unui om politic in ancheta penala nu e permisă”, a spus Denise Rifai.

În contextul bâlbâielilor din ancheta de la Caracal, se pare că premierul Dăncilă are timp de cu totul altceva.

Denise Rifai a dezvăluit în exclusivitate despre cum au așteptat miniștrii două ore și jumătate la ușa premierului Dăncilă în timp ce această se afla într-o discuție extrem de importantă cu un designer vestimentar.

”Doamna Dancila, miercuri acum, a avut ministri la usa asteptand-o, a stat in birou 2 ore si jumatate cu un designer vestimentar, nu e gluma, era cu brosele, vestimentatiile foarte scumpe, doamna in aceasta perioada in care Romania este in aceasta situatie dramatica femeia asta asta a avut de facut”, a spus Rifai.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ