Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Declarația emoțională a lui Dăncilă în cazul Caracal, promovată pe bani pe Facebook

Thursday, 01 August 2019, 14:00 Sursă: REALITATEA.NET

”Pe mine, ca femeie și ca mamă, ceea ce s-a întâmplat la Caracal m-a zdruncinat. Dar sunt acea femeie și mamă care are la dispoziție pârghii necesare pentru îndreptarea lucrurilor.

Din solidaritate cu toate femeile românce, cu toți părinții și cu toți aceia care în fiecare zi se gândesc la binele cuiva drag, voi face tot ceea ce îmi stă în putere ca în România să primeze legea și siguranța”, a spus premierul Viorica Dăncilă, miercuri seară, la Palatul Victoria.

Dăncilă a declarat război criminalităţii şi a solicitat clasei politice să se implice în lupta împotriva criminalităţii.

„Solicit clasei politice și tuturor factorilor responsabili în acest demers să se implice. Acest război împotriva criminalității presupune ca alături de prim-ministru să vină toți cei care vor ca siguranța să devină o prioritate! Nu mai este vorba despre a fi oameni politici, ci despre a fi oameni.

Chem alături de noi și organizațiile non-guvernamentale care activează în domeniul combaterii violenței domestice, a traficului de persoane, a abuzurilor, în domeniul protecției minorilor. Le invit la Guvern pentru ca, împreună cu specialiștii din ministere, să găsim soluțiile corecte. Să reparăm ceea ce este atât de profund greșit”, a spus Dăncilă.

Declarațiile sale au fost rostogolite pe Facebook mai apoi de PSD, prin postări sponsorizate. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ