Decizie-bombă la PSD! Cine va mai face parte din Comitetul Executiv Național

Saturday, 01 February 2020, 14:10 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

"Felicităm conducerea PSD pentru propunerea de modificare a statutului, în ceea ce priveşte lărgirea componenţei CEx, cu includerea în cadrul viitoarei structuri a PSD, pe lângă preşedinţii de organizaţii judeţene, şi a aleşilor locali, a primarilor municipiilor reşedinţă de judeţ şi a preşedinţilor consiliilor judeţene. 

Suntem convinşi că o astfel de măsură va duce la o îmbunătăţire a deciziei, pentru că un for de conducere, cu cât este mai larg, cu cât mai multe minţi luminate vin cu idei şi se provoacă dezbateri, cu atât decizia poate fi mai bună, cu atât mai mult cu cât aleşii locali sunt cei mai aproape de cetăţean", a afirmat Zetea, după întâlnirea conducerii PSD cu preşedinţii consiliilor judeţene şi primarii municipiilor de reşedinţă social-democraţi.

Edilul Capitalei, membru în conducerea colectivă interimară a PSD - Regiunea Bucureşti-Ilfov, a precizat că această modificare de statut va avea loc în cadrul Congresului PSD, a cărui dată de desfăşurare va fi stabilită după votul la moţiunea de cenzură.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-01 15:05:22
Leonard

Sigur ca da. Cu cat adunatura de hoti e mai mare, cu atat mai mult vor reusi sa pacaleasca prostii si sa-si fidelizeze lichelele.

Alte articole din: Ultimele Stiri