De ce se dezice UDMR de PSD? Răspunsul lui Șerban Nicolae

Friday, 19 April 2019, 18:34 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Senatorul PSD susține că UDMR a fost presată, de la Bruxelles, să nu mai acorde sprijin coaliției. Pesedistul spune că PPE a pus presiune pe UDMR și că se încearcă izolarea României pe plan internațional și blocarea guvernului.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că formațiunea pe care o conduce "va lăsa coaliția PSD-ALDE să arate că are majoritate", în cazul în care se va face restructurarea Guvernului în Parlament. El a anunțat că, din punctul său de vedere, PSD nu-l poate ocoli pe președintele Klaus Iohannis prin restructurare și printr-un vot în Parlament. Hunor a primit răspuns de la Liviu Dragnea, care a precizat că alianța PSD - ALDE are majoritate în plenul reunit al Parlamentului.

Șerban Nicolae, liderul senatorilor din PSD, dezvăluie un scenariu negru pus la cale la Bruxelles. Nicolae e spune că știe că Partidul Popularilor Europeni, din care face parte UDMR, a pus presiune pe Uniune pentru a nu mai susține proiectele Guvernului Viorica Dăncilă în Parlament, urmărindu-se și izolarea României pe plan extern.

”UDMR nu negociază nicio poziție în Guvern. A fost presată, de la Bruxelles, să nu mai acorde sprijin coaliției. PPE a pus presiune pe UDMR. Se încearcă izolarea României pe plan internațional și blocarea guvernului.”, a declarat Șerban Nicolae la Antena 3.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri