Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce ratează Liviu Dragnea întâlnirea cu Donald Trump?

Wednesday, 06 February 2019, 18:56 Sursă: REALITATEA.NET

Nu plec în Statele Unite. Am primit invitația, le mulțumesc pentru ea, am declinat-o pentru că chiar trebuie să particip la discuțiile astea pentru buget”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă totul este în regulă cu pașaportul său ținând cont că au apărut suspiciuni privind viza acestuia pentru SUA, Dragnea a spus că informațiile sunt „prostii”.

„Deja cred că or să mă și omoare. Astea sunt prostii”, a zis liderul PSD.

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a lansat miercuri pe Facebook o teorie legată de absența lui Dragnea de la evenimentul din SUA.

„Să fie oare pașaportul diplomatic răspunsul la toate aceste întrebări? Nu este exclus ca domnul Liviu DRAGNEA să fi descoperit, pe ultima sută de metri, că pașaportul diplomatic nu-ți oferă protecție chiar pentru orice”, a spus Pricopie.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La eveniment urmează să participe şi preşedintele SUA, Donald Trump.

Să fie oare pașaportul diplomatic răspunsul la toate aceste întrebări? Nu este exclus ca domnul Liviu DRAGNEA să fi descoperit, pe ultima sută de metri, că pașaportul diplomatic nu-ți oferă protecție chiar pentru orice.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ