Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Daniel Zamfir, atac la Tăriceanu: "ALDE a fost predat lui Victor Ponta"

Thursday, 05 September 2019, 19:43 Sursă: REALITATEA.NET

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a criticat dur, la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor, ultimele decizii luate de către conducerea partidului din care face parte.

"De ce nu puteam să-l susţinem pe Mircea Diaconu, dacă aceasta era opţiunea pe care o accepta partidul, fără să facem o alianţă electorală cu Victor Ponta? Eu cred că asocierea imaginii lui Victor Ponta cu Mircea Diaconu, chiar îi dăunează lui Mircea Diaconu. Am serioase semne de întrebare că această alianţă politică şi fuziune e gândită de ceva vreme şi către asta ne îndreptăm. Ori eu nu pot să fuzionez cu statul paralel despre care domnul preşedinte Tăriceanu a vorbit doi ani jumate. (...) Acum ce ne trezim că facem? Ne ducem în braţele statului paralel? Cu ce sunt mai frecventabili Ponta, Tudose şi Daniel Constantin în comparaţie cu Dăncilă, Teodorovici şi Mihai Fifor? De ce sunt mai frecventabili? Ei vin din spuma mării? Noi de la ALDE nu suntem într-o aventură. Suntem într-o fundătură. Într-un drum fără ieşire. Partidul îi este predat lui Victor Ponta. (...)

Domnul Ponta, care-l acuza pe domnul Dragnea că participa la diversele tăieri de porc şi aşa mai departe, era parte din... că mergeau împreună. Acum să-l scoatem pe Ponta că nu are nicio legătură? Mie mi-e foarte clar cum stau lucrurile. Cât stau în politică şi în ALDE, cel puţin în ALDE, am să fac tot ce ţine de mine în acest partid ca această fuziune (n.r. - între ALDE şi Pro România)să nu se petreacă. Mie mi s-a mai întâmplat odată lucrul acesta; m-am mai trezit odată fuzionat peste capul nostru, PNL cu PDL.", a declarat Daniel Zamfir.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ