Dăncilă se dezice de scandalul PSD Arad: "Nu știu, nu am niciun amestec!"

Friday, 13 December 2019, 17:11 Sursă: agerpres.ro

Autor: Realitatea.NET

Fostul premier, fost lider PSD, încearcă să se îndepărteze de scandalul zibucnit la filiala din Arad a social-democraților. Viorica Dăncilă spune că, oricât s-ar încerca să se ajungă la ea nu se va reuşi, pentru că "a fost şi rămâne un om foarte corect".

Întrebată, la sediul central al PSD, dacă i-a spus cineva din partid cum se fac angajările la Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara, Dăncilă a spus: „Nu. Nu ştiu acest lucru. Nu am niciun amestec, oricât se va încerca să se ajungă la Viorica Dăncilă, nu se va ajunge, pentru că Viorica Dăncilă a fost şi rămâne un om foarte corect”, scrie Realitatea de Arad.

Ea a afirmat că nu cunoaşte pe nimeni de la acea Direcţie, nici pe actualul şef, „nici pe cine trebuia să fie”.

„La prim-ministru nu vin astfel de lucruri. Cineva poate să spună, sunt oameni mai bine intenţionaţi sau mai rău intenţionaţi, dar eu vă garantez, şi doresc ca acest dosar să se soluţioneze cât mai repede, nu am niciun amestec şi nicio implicare”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Potrivit acesteia, faptul că Mihai Fifor a fost chemat la audieri în acest dosar, ca martor, nu înseamnă că este vinovat.

Mass media centrale au scris, citând stegrame ale anchetatorilor, că numele fostului premier Viorica Dăncilă apare în discuțiile telefonice următorite de DNA, în contextul în care se face referire la faptul că Viorica Dăncilă ar fi știut de modul în care se acționa la PSD Arad.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-13 17:54:36
Hop si maimuta

Nu stiu nimic....nu am facut nimic Intrebarea e.......cine te crede? Proasta proastelor=muncinoasa mincinoaselor

Alte articole din: Ultimele Stiri