Dăncilă, la bilanțul Președinției României la Consiliul UE: Românii au de ce se mândri

Friday, 08 March 2019, 11:14 Sursă: REALITATEA.NET

Premierul Viorica Dăncilă prezintă bilanțul rezultatelor obținute de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene.

"Guvernul României, miniștrii și reprezentanța permanentă au acționat cu profesionalism și responsabilitate și am obținut, în doar două luni, rezultate pe care alte președinții nu le-au avut într-un mandat întreg. Acest lucru demonstrează cât de nefondate au fost atacurile și previziunile lansate înainte de preluarea acestui mandat, iar cei care le-au făcut au acționat din considerente pur electorale, fără să le pese că România va fi pusă într-o lumină nefavorabilă", a spus premierul Viorica Dăncilă.

"Românii au de ce se mândri. În toate întâlnirile la nivel înalt, România a fost felicitată pentru modul excepțional în care a gestionat dosarele grele aflate pe masa de lucru", a adăugat Dăncilă.

"Am impus un ritm alert al activităților, conștienți că avem de gestionat un număr important de dosare. Având în vedere că în mandatul nostru au loc alegerile europalamentare, am intesificat discuțiile cu PE pentru a închide mai multe dosare", a mai spus Dăncilă.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri