Dăncilă: "I-am cerut lui Paul Stănescu demisia, nu a vrut să și-o dea"

Monday, 26 November 2018, 15:17 Sursă: REALITATEA.NET

Viorica Dăncilă a mai spus că i-a trimis președintelui Iohannis cererile pentru revocarea lui Paul Stănescu și Lucian Șova, dar președintele nu a semnat decretele.

Dăncilă a mai spus că nu a discutat cu nimeni despre o moțiune de cenzură privind amnistia. ”Nu am discutat nici cu o anumită persoană, nici nu a fost pe ordinea de zi a ședinței Biroului Permanent Național”, a spus premierul la finalul ședinței conducerii PSD, desfășurată la Palatul Parlamentului.

În ceea ce privește moțiunea de cenzură anunțată de Opoziție, premierul Dăncilă a spus că ”nu se teme”.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, cu privire la protestul anunțat pe data de 1 Decembrie, că de Ziua Națională „ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate”. Premierul a refuzat să comenteze mesajul Jandarmeriei.

„Nu am ce să comentez (comunicatul Jandarmeriei). Eu nu vreau să critic sau să laud un mesaj al cuiva. Eu spun punctul meu de vedere. Cred că măcar acum, când se apropie ziua națională ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate. Este o zi importantă pentru fiecare român, este o zi importantă pentru România, este important ce mesaj dăm generațiilor viitoare, ce mesaj dăm pentru celelalte state. Cred că toate aceste elemente terebuie să le aibă în vedere orice bun român. Fiecare are dreptul să fie nemulțumit, să meargă la proteste, dar eu cred că ziua națională este o zi prea importantă pentru noi. Este ziua care ar trebui să ne unească, nu să ne dezbine”, a spus Dăncilă, la finalul ședinței PSD.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ