Dăncilă despre "oamenii proști din PSD" ai lui Manda: "Nu despre mine era vorba"

Tuesday, 14 January 2020, 16:46 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Claudiu Manda a declarat că a venit momentul ca PSD să nu mai susțină „proști în funcții publice care să ne facă de râs”, iar Viorica Dăncilă a răspuns: "Nu a avut absolut nicio legătură cu mine!"

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a declarat, marți, după ședința CEx al PSD, că declarația lui Claudiu Manda, potrivit căreia partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”, nu a avut ”absolut nicio legătură” cu persoana ei.

„Am lămurit și acest lucru, pentru că s-a speculat foarte mult. Declarația lui Claudiu Manda - am vorbit și cu Olguța Vasilescu și cu președintele interimar, Marcel Ciolacu - nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern... În momentul în care faci o afirmație și esti un om puternic, ți-o asumi când faci referire la o anumită persoană”, a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul premier a mai spus că nu a discutat cu Claudiu Manda despre aceste declarații.

Claudiu Manda a afirmat, joia trecută, că partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”.

„Ne interesează să evităm alegerile anticipate nu pentru că ne este frică, ci pentru că am vrea să stea cât mai mult la guvernare cei de la PNL și să arate la termen de ce sunt în stare. Eu cred că Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie în frunte și cred că împreună cu Paul și toți ceilalți putem face o echipă care să ne conducă la victorii la alegerile locale și bineînțeles un rezultat excelent la alegerile parlamentare. (...) La Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”, a afirmat Claudiu Manda, la conferința de alegeri a organizației județene PSD Buzău.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 17:43:15
Adrian

Era vorba de femeia de serviciu si paznicul de noapte....

2020-01-14 18:01:30
Nu se spune nimic despre ea !

Pentru ca totul e adevarat !!!

2020-01-14 18:12:42
Ciociosan

Veorica nu e proasta ci doar tuta gramada . Iar tanda pe Manda este isteț și sa omis din rândul proștilor . Lânga el este doar mama țațelor zisa in popor Fiola care trimite textele catre cei deștepți ,fruntea psd-ului .

2020-01-14 18:14:53
Nicolas

nu...Tu erai cap de lista...

Alte articole din: Ultimele Stiri