Dăncilă despre Barna: "Vai! Aşa ceva, la asemenea lucruri nici nu pot să dau un răspuns"

Friday, 18 October 2019, 17:28, Sursă: REALITATEA.NET

Dăncilă spune că nu este adepta sabotării contracandidaților săi la prezidențiale. Declarația vine ca răspuns la atacul lui Dana Barna, care a spus că Dăncilă a făcut tot posibilul să trimită Direcția Anti Fraudă în control la companiile lui.

Adaugă părerea ta

Viorica Dăncilă răspunde la la acuzaţiile lansate de Dan Barna, prezidenţiabilul USR, cu privire la ancheta DLAF ca urmare a dezvăluirilor făcute de Rise Project. Premierul interimar afirmă că nu este adepta sabotării campaniei contracandidaţilor.

"Vai! Aşa ceva, la asemenea lucruri nici nu pot să dau un răspuns. În nicin caz nu am făcut sau o să fac aşa ceva. Dimpotrivă, le-am urat tuturor candidaţilor succes. Nu am fost niciodată adepta unor astfel de măsuri, cu atât mai puţin să fac eu aşa ceva", a declarat Dăncilă.

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat vineri că a solicitat Departamentului pentru Lupta Antifraudă (DLAF) să transmită la DNA toate documentele care îl vizează şi acuză folosirea informaţiilor dintr-o anchetă jurnalistică în scop politic, pentru a nu fi "verificat de Viorica Dăncilă prin intermediul unei instituţii subordonate direct", în condiţiile în care aceasta este contracandidatul său la alegerile prezidenţiale.

Întrebat la Parlament de ce vrea să fie verificat de DNA şi nu de Departamentul Antifraudă, Barna a răspuns: "Pentru că nu vreau să fiu verificat de doamna Dăncilă".

Preşedintele USR a anunţat vineri că a solicitat Departamentului pentru Lupta Antifraudă (DLAF) să transmită la DNA toate documentele care îl vizează şi a acuzat folosirea informaţiilor dintr-o anchetă jurnalistică în scop politic.