Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dăncilă cere demiterea tuturor celor care au fost implicați în proasta gestionare a apelului la 112

Tuesday, 30 July 2019, 13:26 Sursă: REALITATEA.NET

Dăncilă a mai anunțat că a trimis Corpul de control al Prim-ministrului în anchetă și în maxim o săptămână voi avea un raport. ,,În cazul în care vorbim de o eroare umană care a viciat procesul de salvare a copilului, este obligatoriu ca organele de justiție să acționeze. Cer ca cei vinovați să suporte absolut toate rigorile legii. Cer să se facă dreptate până la capăt'', a anunțat Dăncilă.

,, Am promis că vom lua toate măsurile necesare în acest caz și că vom modifica, legislativ și procedural, cadrul de funcționare al tuturor instituțiilor implicate în aceste procese. Avem cu toții această datorie, pentru societate, pentru români, pentru normalitate.'', a mai anunșat Viorica Dăncilă.

Dăncilă a anunțat că va propune în CSAT ca grupul de lucru interinstituțional să se transforme într-un comandament dedicat, care să coordoneze toate informațiile din instituțiile implicate în anchetă și care să fie condus de  Raed Arafat.

Premierul a mai spus că va propune grupului de lucru condus de Arafat o analiză și un plan specific pentru condiții de angajare mai ample și mai dure în serviciul 112, precum și un program de trainiguri intensive și evaluări continue pentru personalul din această structură.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ