Dăncilă a dat cărțile pe față! Cât costă, de fapt, ceasul și de ce nu l-a declarat?

Wednesday, 13 November 2019, 20:43, Sursă: REALITATEA.NET

Acuzată că e șefa partidului care ar trebui să aibă grijă de oamenii săraci ai țării, dar ea se afișează cu un ceas extrem de scump, Viorica Dăncilă a reacționat. Costă ”doar” cinci mii de euro și este cadou de la soț. Dăncilă spune că acesta este și motivul pentru care nu l-a trecut în declarația de avere.

Adaugă părerea ta

Întrebată în conferința de presă-dezbatre, de la sediul PSD, Viorica Dăncilă a spus că ceasul nu valorează 20.000 de euro, cât s-a vehiculat în presă, ci doar 5.000 de euro, motiv pentru care nu l-a trecut în declarația de avere.

”N-am ceasul, e cadou de la soțul, nu valorează mai mult de 5.000, motiv pentru care nu l-am trecut în declarația de avere. O să îl aduc să îl vedeți”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă defilează, în campania electorală, cu un ceas din aur masiv. Cât valorează?

Liderul deputaților PNL Florin Roman o acuză pe Viorica Dăncilă că nu a trecut în declarația de avere un ceas în valoare de peste 80.000 de lei. În declarația de avere a prezidențiabilului PSD sunt trecute bijuterii de aur în valoare estimată la 5000 de euro, dobândite în anul 2017.

”Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorică Vasilica Dăncilă a incălcat legea prin faptul că a omis să treacă în declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamnă Dăncilă s-a afișat la conferința de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei. Deși pozează într-un candidat -sărac și cinstit- că ideologul PSD, Ion Iliescu, doamnă Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-și afișa opulență. În afară broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieste din muncă cinstită, doamnă Dăncilă nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul de lux, placat în aur”, a transmis Florin Roman.