Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Vasile Mihale: Cui nu și-a cerut scuze Dragnea

Monday, 25 June 2018, 09:08 Sursă: REALITATEA.NET

Așa cum spuneam, nu credeam să mă mai mire ceva. Dar asta până vineri, când Liviu Dragnea, condamnat, în primă instanță, la trei ani și șase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu, și-a cerut scuze pușcăriașilor. Atunci mi-a picat fisa. Am înțeles, în sfârșit, pe cine reprezintă Dragnea în Parlamentul României.

Liviu Dragnea și-a cerut scuze miilor de români care stau după gratii, din cauza unui articol neconstituțional(abuzul în serviciu - n.a.)!  În realitate nu sunt mii, ci sute,  300 de condmanți pentru corupție și 73 pentru abuz în serviciu. Precizarea a fost făcută de sindicatele din Admininistrația Penitenciarelor, pentru o corectă informare. 

Cu alte cuvinte, nu numai că s-a făcut de râs cu o asemnea ieșire, dar a și exagerat, flagrant, numărul celor afectați. Cum să-ți ceri scuze pușcăriașilor? Este de noaptea minții! Al treilea om în stat, șeful Camerei, cere scuze infractorilor de pe holurile Parlamentului. Este de râsu-plânsu, domnule Dragnea! 

Tot pentru o corectă informare, o să trec în revistă doar câteva dintre categoriile socio-profesionale de la care Liviu Dragnea ar putea să-și ceară scuze. În primul rând celor care au votat PSD în 2016 și care, în ultimii doi ani ani, a devenit PSDragnea. În al doilea rând, ar trebui să ceară scuze sutelor de mii de români cărora le-a scăzut nivelul de trai sub guvernarea catastrofală PSD -ALDE. Și, nu în ultimul rând, milioanelor de români care au acceptat, democratic, rezultatatul alegerilor din 2016, alegeri confiscate de un grup de inși care promovează fărădelegea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ