Dan Puric, despre guvernanți: Flăcăii ăștia nu au corzi vocale. Fac o politică de izolare

Tuesday, 22 December 2015, 22:49 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În opinia lui Dan Puric, din cauza mutațiilor pe care le-au încercat guvernații timp de 26 de ani în țara noastră, asisătm la fabricarea unui tânăr nou, mutant, dar fără tradiții. Acesta este de părere că România are intelectuali de mare valoare, dar care nu intră să creeze opinie publică pentru că nu au fost lăsați. ”Nu intră în bemolul ăsta care s-a creat la Bruxelles”, a explicat actorul.

”Poporul român care a plâns foarte mult vede mai bine. (...) Iarba nu se aude cum crește, dar când suferi și pătimești, o auzi. Ăsta e neamul, într-un vers. România poți s-a insulți, există forme de degrdare în oricine (...) România este o țară liberă, România este o țară frumoasă. Trebuie să rămânem pe poziții să ne păzim cetaatea sufletească, arhitectura sufletească, cu orice preț. Trebuie să ne apărăm granițele noastre invizibile”, a comentat Dan Puric la Realitatea TV.

Invitatul lui Rareș Bogdan a explicat modul în care vede guvernanții, pe care-i compară cu niște flăcăi care ”nu au corzi vocale”. În opinia sa, aceștia fac o politică de izolare. „Securitatea avea înainte termenul ăsta de izolare. Acest popor nu pune botul pe otrava asta. De unde intuiția asta extraordinară a acestui neam? Este instinctul acesta major care ne salvează, adulmecă omul. Trădătorii sunt profesorii care fac manuale, istorii, artistii care joacă rolul de pedofili, ăștia sunt cei care distrug România, pentru că cer bani europeni în numele dreptului omului”, a adăugat Dan Puric.

 

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri