Dan Andronic: Să nu uităm de morții lui Coldea!

Thursday, 16 January 2020, 09:29 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

,,Moartea unei vedete media sau politice atrage atenția presei în buna tradiție a OTV-ului lui Dan Diaconescu. Ceea ce era excepție atunci, acum a devenit regulă. Poporul televizionist consumă înmormântările ca pe popcorn. Uneori, destul de rar, ne întrebăm cum s-a ajuns într-o asemenea măsură ca oamenii să nu mai vadă esențialul. Uitând că suntem primii care nu ne mai străduim să o facem'', scrie editorialistul Dan Andronic în EVZ.

,,Achitarea Anei-Maria Pătru, fosta șefă a AEP, ținută în arest preventiv de „profesioniștii” DNA de la Ploiești, Onea și Portocală, a fost însă încă exemplu de mizeria de justiție pe care a construit-o cu migală fostul prim-adjunct al SRI, generalul Florian Coldea. Dosarul acesta a fost unul de temelie pentru Coldea. Promisese stăpânilor săi că prin Ana-Maria Pătru se va ajunge la banii lui Traian Băsescu, via Elena Udrea.

Era cazul prin care el, Florian Coldea urma să demonstreze marea corupție din România, cum președintele României este un șpăgar oarecare. Numai că în ciuda denunțurilor patroanei de la SIVECO,Irina Socol, un proxy al serviciilor de informații de douăzeci de ani, a presiunilor de tip Gestapo puse asupra Anei-Maria Pătru, a probelor răstălmăcite, judecătorii au achitat-o!

Florian Coldea nu mai este demult în postura de a da ordine în justiție, așa cum făcea în tandem cu Laura Codruța Kovesi, chiar dacă o parte a „rețelei” a luat-o cu el. Nu este în afara jocului, dar vrea să conteze. USR este creația lui, așa cum o parte a ziariștilor care susțin în continuare că nu s-a întâmplat nimic greșit în Epoca Coldea, își beau în continuare cafeau cu el'', mai scrie Andronic.

Continuarea AICIAdaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri