Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum vrea PNL să își plătească datoria de 3 milioane de euro, din mandatul lui Crin Antonescu

Wednesday, 04 March 2015, 23:34 Sursă: REALITATEA.NET

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat, marţi, la finalul şedinţei conducerii vechiului PNL, că au fost stabilite contribuţii lunare ale filialelor partidului de 4.500 de lei, astfel încât partidul să-şi poată achita datoriile de până în 3 milioane de euro din campanii. „Contribuţia este aceeaşi pentru fiecare filială în parte, 4.500 de lei, şi ea va fi strânsă de la toţi membrii, parlamentari, primari, preşedinţi de organizaţie şi aşa mai departe.

Nu e mai mult decât până acum, era mai mare acuma, dar nu se strângea, asta era problema. Unii plăteau la grupul deputaţilor, unii plăteau la grupul senatorial, alţii plăteau la centru. Acum contribuţia va fi plătită de filială în contul central al partidului”, a declarat Petrache, la finalul reuniunii conducerii vechiului PNL.

 „Contribuţia este aceeaşi pentru fiecare filială în parte, 4.500 de lei, şi ea va fi strânsă de la toţi membrii, parlamentari, primari, preşedinţi de organizaţie şi aşa mai departe. Nu e mai mult decât până acum, era mai mare acuma, dar nu se strângea, asta era problema. Unii plăteau la grupul deputaţilor, unii plăteau la grupul senatorial, alţii plăteau la centru. Acum contribuţia va fi plătită de filială în contul central al partidului”, a declarat Petrache, la finalul reuniunii conducerii vechiului PNL. 

Mai multe pe Adevarul

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ