Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CRISTOIU: "Ponta s-a dezbrăcat de europenism și s-a întors la fesenism"

Thursday, 28 August 2014, 23:13 Sursă: REALITATEA.NET

"Ei spun că legea nu a prevăzut că o alianță se va rupe. În aceste condiții, Dragnea și Ponta trebuia să dea o lege prin care articolele 9 și 15 se abrogă. Este o aberație și o premieră în istoria lumii prin care se dă o ordonanță prin care 45 de zile 2 articole nu funcționează.

Indiferent de valoarea OUG la scandalul provocat de anunțul ei, orice om normal dă înapoi, mai ales după toate protestele care au fost organizate. Eu nu am crezut că o aprobă. Am crezut că Ponta va ține cont de aceste proteste. Faptul că nu a ținut cont, acum ar trebui să fie un semnal grav pentru societate.
PSD-ul când are o dificultate dă o lege. Întrebare pentru Ponta: când s-a rupt USL, de ce nu au dat legea atunci?
Legea e disfuncțională nu ține cont de rupturile de alianță.

Dacă am avea o opoziție ca lumea, acesta ar fi momentul coborârii lui Ponta. Generațiile mai tinere nu știu ce e PSD-ul. Ponta a făcut o greșeală uriașă. În momentul în care baronii locali, prin Dragnea, i-au pus sula în coaste atunci s-a dezbrăcat de europenism și s-a întors la fesenism. Avem imaginea ce ar putea să facă Ponta dacă ajunge la președinție.

Eu am crezut că nu adoptă legea, eram convins! Poate pentru 80 la sută din populație nu avea mare semnificație. Eu am văzut rânjetul scurt al lui Ponta. Ponta a făcut o greșeală uriașă.", a spus ION CRISTOIU.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ