Cristoiu, dezvaluiri incendiare despre ministrul care operează în weekend

Friday, 31 January 2020, 15:25 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Redăm comentariul lui Ion Cristoiu de pe blogul său personal:

,, Într-o ediție anterioară, mustrînd PSD c-a depus o Moțiune de cenzură care nu se constituie într-un semnal dat de electoratul de Stînga Actualei Puteri, semnalam că Guvernul Klaus Iohannis (nu-i spun Guvernul Orban, deoarece adevăratul premier e Klaus Iohannis, Ludovic Orban fiind pur și simplu înlocuitorul președintelui la fel de fel de sindrofii unde poți mînca un pișcot și bea un pahar de șampanie fără să plătești) a fost instalat pentru a satisface interesele marilor companii de sporire a profitului în Țara Babuinilor Fericiți.
 

Drept marionetă a companiilor private îl dădeam drept exemplu pe ministrul Sănătății, Victor Costache, semnalat de mine ca pionul otrăvit al clinicilor private în Guvernul României. Ar fi fost normal – scriam – ca Moțiunea de cenzură depusă de PSD să nu se refere la asumarea răspunderii pe cele două tururi, ci la Planul mafiot ticluit de clinicile private, care și-au pus omul în fruntea Ministerului Sănătății, pentru a-și rezolva interesele de capitalism sălbatic în dauna sistemului public de Sănătate.

Primul pas în această operațiune mafiotă l-a reprezentat ticluirea unei Ordonanțe de Urgență prin care din bugetul Sistemului public de Sănătate și așa subfinanțat vor fi date sume uriașe sistemului privat de Sănătate. Că e vorba de o Operațiune mafiotă ne-o dovedește pregătirea minuțioasă a loviturii. La alcătuirea Bugetului de stat o mare parte din Bugetul ministerului Sănătății a fost trecut la CNAS. De ce asta? Pentru ca în clipa cînd va fi dată OUG clinicile private să aibă la dispoziție banii pentru decontare.

Mai mult decît atît. Marile clinici private și-au impus pionii nu numai în persoana Ministrului, dar și în persoana altor membri ai echipei de la Minister venite o dată cu investirea Guvernului Orban. Lista pionilor trimiși de clinicile private în fruntea Ministerului, ca într-un plan de ocupare peste noapte a manetelor aducătoare de bani stupefiază pe cel care mai crede că fie și măcar de ochii lumii s-ar cuveni să se opereze mai discret.

Ministrul Victor Costache este fost director medical al clinicii private Polisano din Sibiu. Potrivit documentelor publicate de Libertatea, angajat al clinicii Polisano, pentru care a umblat nițel cu pixul peste niște acte ministeriale.

Continuarea AICI


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-31 18:51:16
Iulia mihai

De la Fundeni , care este spital de stat, am fost trimisă la o clinică particulară sa-mi analizeze biopsia soțului aflat în stadiul 4 de cancer . Asta sub pretextul că la Fundeni analizele ar dura mai mult . Am avut ce aștepta si acolo , dar medicii de la stat , lucrând si in privat, te trimit la AI LOR . Este o mare mizerie în sistemul medical . Asta s-a întâmplat anul trecut. Mi-am pierdut soțul. Dar tare aș vrea să controlați toate spitalele , să vedeți ce dumnezei se cred toți, de la ultimul trepadus si până la medicul cu nume celebru care te pune să semnezi că vrei analize la clinica particulară .

2020-01-31 20:54:45
Paine si circ in Romanica

Oamenii au parte de toate dramele posibile de pe Pamant iar inbuibatii se uita numai la propriul buzunar sa fie doldora. Ministrii astia din guvern sunt exponentii sponsorilor din campania electorala, cum este cazul de fata si mai este inca unul reprezentant in guvern al spitalului particular Regina Maria, nu numai Polisano cu gusterul asta care trebuie sa faca tot posibilul sa faciliteze mufarea acestor sponsori direct la fondurile de stat, la decontare, bani certi siguri si multi. Cam asa se joaca gaina in PNL, sponsorii vor banii inapoi si cu profit. Ii doare in cur de bolile oamenilor, pentru ei banul e sfant. Sper ca mamaligarii sa nu mai fie asa prosti si sa dea cu ei de pamant la alegeri macar, daca nu si fizic.

Alte articole din: Ultimele Stiri