Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristian Tudor Popescu: Tiberiu Niţu nu demisiona dacă mai era Victor Ponta premier

Tuesday, 02 February 2016, 18:30 Sursă: REALITATEA.NET

"În urmă cu câţiva ani un procuror general nu putea să fie atins nici cu o floare, în niciun caz cu lucruri mult mai grave precum cele de care auzim că este acuzat domnul Niţu: folosirea fără drept a coloanelor oficiale de deplasare", a mai spus jurnalistul.

"Domnul Tiberiu Niţu şi-a dat demisia acum după îndelungi ezităţi, nu din onoare, ci dintr-un motiv foarte simplu: pentru că nu mai este premier Victor Ponta. Dacă ar fi avut spatele asigurat de domnul Ponta ar fi rămas în funcţie", a mai explicat Cristian Tudor Popescu, precizând că Tiberiu Niţu a fost mereu slujbaşul lui Victor Ponta.

"Eu nu am uitat de examenul pe care l-a dat acest domn, a fost de o penibilitate şi mediocritate neimaginabilă. Locul lui acolo a fost de om a lui Ponta", a completat jurnalistul.

Legat de declaraţiile făcute astăzi de Gabriel Oprea, Cristian Tudor Popescu a precizat că "încearcă mereu să adopte nişte posturi de erou, însă nu reuşeşte decât să fie penibil".

"Vinovăţia lui în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină este clară pentru mine. Este clar că nu are prea multe şanse în justiţie ţinând cont de încălcarea legii de un număr covărşitor", a mai afirmat acesta.

"Sunt ultimele trepte ale încheierii unei epoci...epoca Ponta. Pleacă Oprea, pleacă Niţu, nu ştiu cine a mai rămas", a încheiat Cristian Tudor Popescu.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ