Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristian Diaconescu, la Realitatea: ”Au deschis calea unei opțiuni pe care o credeam închisă. PSD își poate face o majoritate. Este un eșec pentru PNL”

Thursday, 12 March 2020, 23:27 Sursă: Realitatea.NET

”Din punct de vedere al realității politice, România se află abia la începuul crizei din care va spera să iasă prin eforturi naționale. Ca acest lucru să se întâmple, ai nevoie de oameni de stat. România, pe vârf de sarcină, când se așteaptă decizii importate, își găsește o temă de consum intern. Este imposibil să explici cum un ministru pleacă cu o jumătate de oră înainte de a fi votat și nu se gândește la consecințe. Nu există explicație.

În momentul în care pleci la un demers, știi că ai o Curte Constituțională politizată. Pe fundalul acestei situații, cuvintele sunt încredere și responsabilitate. Nimic nu denotă că la partid s-au văzut dinafară. Prin gesturile făcute astăzi de reprezentanții PNL, au deschis calea unei opțiuni pe care o credeam închisă. PSD își poate face o majoritate. Este un eșec pentru PNL.

”Este nevoie de acțiune. De cineva care să iasă în față. Este nevoie de o anumită atitudine instituțională. Omul stresat, discutăm de o societate care golește magazinele, și nu doar la noi, așteaptă răspunsuri. Instituțiile stau pe loc până când comanda e clară. Nu mai vorbesc de lipsa de coordonare...”, a spus Cristian Diaconescu, la Realitatea PLUS.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ