Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Controverse în organizaţia lui Chirica. Vicepreşedintele PSD Iaşi cere dezicerea faţă de lider

Tuesday, 14 February 2017, 16:18 Sursă: REALITATEA.NET

Ovidiu Laicu susţine, într-o scrisoare deschisă, că PSD se confruntă cu o situaţie inacceptabilă, întrucât ”cel care a fost numit interimar la conducerea PSD Iaşi (Mihai Chirica – n.r.) atacă, zilnic, din toate poziţiile partidul, conducerea centrală şi Guvernul format de PSD şi ALDE, fiind aplaudat la scenă deschisă de propaganda anti-PSD”, anunţă news.ro 

Scrisoarea deschisă este adresată atât parlamentarilor ieşeni ai PSD, cât şi preşedintelui executiv al PSD Iaşi, Maricel Popa, totodată preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Vicepreşedintele PSD Iaşi Ovidiu Laicu susţine că Mihai Chirica a ajuns ”vedetă” PSD, dar că de aproape două luni nu a mai participat la nicio şedinţă a Biroului Permanent Naţional sau a Comitetului Executiv Naţional.

”Practic, s-a autoexclus din aceste foruri de conducere ale partidului. Nu ştim dacă e un gest de aroganţă, de orgoliu sau de altceva. Este evident însă că degeaba am avut un vicepreşedinte PSD, căci acesta nu a mers la Bucureşti să ne reprezinte. În schimb s-a apucat să se reprezinte doar pe el, să joace împotriva propriei echipe, a PSD, partidul care l-a făcut primar, vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte interimar la Iaşi. În jocul său dublu, domnul Chirica a minţit public că organizaţia e PSD Iaşi este unită”, adaugă vicepreşedintele PSD Iaşi, Ovidiu Laicu.

Totodată, vicepreşedintele PSD Iaşi le cere celor nouă parlamentari ieşeni ai partidului, dar şi preşedintelui executiv al PSD Iaşi, Maricel Popa, să se dezică de atitudinea lui Mihai Chirica.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ