Constantin pierde bătălia cu Tăriceanu: Contestația copreședintelui ALDE, respinsă de instanță

Friday, 14 April 2017, 14:45 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Tribunalul București a decis joi, 13 aprilie 2017, să respingă contestația pe care Daniel Constantin și cei câțiva apropiați ai acestuia au depus-o pentru suspendarea Congresului Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE). În consecință, Congresul ALDE se va desfășura, conform programului stabilit de către Delegația Permanentă Națională, în 21 — 22 aprilie", precizează sursa citată, potrivit Agerpres.

Potrivit comunicatului, prin hotărârea Tribunalului București se respectă o decizie luată de majoritatea membrilor din conducerea ALDE (provenind din Partidul Liberal Reformator — PLR și Partidul Conservator — PC), precum și de toate filialele județene ALDE, cu excepția unei părți a filialei Galați, "în pofida încercărilor disperate ale lui Daniel Constantin și ale apropiaților săi de a înfrânge voința majorității pentru propriile interese".

"Decizia judecătorilor arată că demersul lui Daniel Constantin nu a avut la bază încălcarea normelor statutare ale ALDE, ci doar orgoliile, frustrările și agenda personală ale câtorva persoane", se susține în comunicat.

"Facem precizarea că inclusiv filialele din care provin doi dintre cei trei contestatari ai deciziei de organizare a Congresului ALDE, Mircea Banias și Mircea Irimie, au votat pentru organizarea Congresului și au stabilit delegații la Congres. După cum se poate observa, cei care nu sunt de acord cu desfășurarea Congresului ALDE au rămas doar Daniel Constantin și un grupuscul", mai arată sursa citată.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri