Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Consiliul Național PNL - Rareș Bogdan, atac dur la cîțiva miniștri: Nu știu cât de bine v-ați fi simțit, dacă făceam emisiuni

Sunday, 02 February 2020, 12:44 Sursă: Realitatea.NET

”În afara faptului că premierul va ales, trebuie să înțelegeți că nu sunteți singuri acolo și că fără deputații, primarii, nu reprezentați foarte mult. Trebuie să fiți un ajutor și să nu trebuiască să dea unii dintre ei să dea explicații pentru ce faceți acolo. Să faceți rugăciuni zilnice pentru sănătatea lui Ludovic Orban.

Să îi mulțumiți lui Ludovic pentru că m-a invitat și m-a susținut să intru în PNL și să plec din presă. Nu știu cât de bine v-ați fi simțit, dacă făceam emisiuni. Nu mulți, vreo 3-4 dintre dumneavoastră. Orban e un pompier atomic și comunică și pentru dumneavostră. Învățați din ce face Ludovic Orban. Aveți paratrăsnetul și vă acoperă și comunică atunci când dumneavoastră refuzați comunicarea.”, a spus Rareș Bogdan.

„Anul trecut a fost uşor, adevăratele bătălii şi adevăratele victorii sunt absolut convins că vor veni în acest an”, a spus Bogdan duminică, în discursul ţinut în faţa participanţilor la Consiliul Naţional al PNL.  

Acesta a precizat că îşi doreşte dublarea grupului parlamentar al PNL şi ca acest lucru să se întâmpla în urma alegerilor parlamentare anticipate. 

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-02 13:11:20
Puscarie

Cap de Penis nu a trecut prin alegeri decat cap de lista la europarlamentare, loc asigurat, ce-si da atata importanta singur nu inteleg. Zicea cu Citu ca au gasit ei belele lui Teodorovici, cum sta treaba? Praf in ochi de campanie imputita? Au gasit pe dracu, numai minciuni de manipulat prostimea. Sa zica cine a furat 10% din PIB, alta afirmatie din campania electorala... Chiar in 4 luni n-au gasit nimic nimic? Inseamna ca-s mai prosti ca dracu.

2020-02-02 17:26:53
Viorica P.

Ne-am săturat de chiaburii PNL și de mendrele lor care au scumpit măncarea.

2020-02-02 19:29:24
Long John

Ăstuia ăi zicea unul citez: "cap de penis" chiar așa deștept să fie?

Alte articole din: POLITICĂ