Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

COMISIA CĂLĂRAŞI: Consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, invitat la audieri

Wednesday, 22 January 2014, 15:44 Sursă: Mediafax

COMISIA CĂLĂRAŞI. Firea a explicat, răspunzând unei întrebări, că este vorba de "un draft de program". Ea a menţionat că secretariatul comisiei va transmite invitaţii fie telefonic, prin e-mail, fax sau poşta urgentă, adăugând că se vor face anunţuri atunci când vor veni confirmările de participare.

"Din declaraţiile publice de până acum, eu am înţeles că toţi cei care au informaţii în legătură cu subiectul comisiei de anchetă doresc să vină în faţa parlamentarilor şi să răspundă unor întrebări. Aici nu este vorba despre parchet, despre procuratură, este o comisie parlamentară care doreşte să facă lumină într-o situaţie în care la nivelul opiniei publice prezintă anumite nelămuriri şi anumite semne de întrebare. (...) Eu am înţeles de la domnia sa că doreşte să vină la audieri pentru a da răsunsuri parlamentarilor care fac parte din această comisie", a arătat Firea.

COMISIA CĂLĂRAŞI. Purtătorul de cuvânt al comisiei a declarat că ziua de luni va fi dedicată studiului documentelor primite până în prezent la comisie, marţi, la ora 10.00, urmând să fie invitat la audieri consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, iar la ora 11.00 - reprezentanţii firmei SC Berfige SRL.

Potrivit acesteia, miercuri va fi o zi dedicată audierii, începând cu ora 10.00, a reprezentanţilor SC Amigo SRL şi ai SC Royal, societăţi care sunt cei mai mari arendaşi de pe raza comunei Nana, din judeţul Călăraşi.

COMISIA CĂLĂRAŞI. "Acesta este programul pentru săptămâna viitoare, cel puţin până la această oră. Vom transmite modificările care vor apărea", a conchis Firea.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ