Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Circ în Comisia de Regulament. Turcescu l-a invitat pe Nicolicea să îi verifice ”bilele negre”

Thursday, 14 December 2017, 12:38 Sursă: REALITATEA.NET

„ (...) E, atât de geniale au fost amendamentele încât au fost retrase azi. (...) Cei de la USR au depus 600.000, spun ei, apoi 6000 de amendamente, într-un format ilizibil, deci la batjocură, atât pentru o propunere de modificare a Regulamentului, cât şi pentru a doua propunere de modificare, aceleaşi amendamente (...)”, a declarat deputatul PSD Eugen Nicolicea, la finalul şedinţei Comisiei pentru Regulament.

Eugen Nicolicea a cerut reprezentantului USR să confirme, în cadrul şedinţei, retragerea amendamentelor, afirmând că „scrisoarea de retragere este încâlcită”.

„ (...) Am încheiat procedura în acea zi pentru că eram solicitat la plen, dar am reluat procedura astăzi şi urma ca dacă aceste amendamente nu erau retrase să desemnăm trei raportori, din partea opoziţiei şi sală cu transmitere live să vadă tot neamul românesc ce minunăţii fac la această dezbatere la care au spus că i-am blocat eu şi le-am urat succes, să ne vedem după sărbători. Văzând în ce plasă au căzut – să dezbaţi 6000 de amendamente (...) au trimis acea adresă încâlcită de retragere, care avea ştamplă de retragere, dar nu avea număr. Având probleme cu cei de la USR care nu au mai recunpscut ce au făcut, am solicitat astăzi clarificarea.

Informaţia a fost confirmată şi de deputatul USR Emanuel Vlad Duruş, secretarul Comisiei de Regulament. Şedinţa comisiei a fost marcată de tensiuni, preşedintele comisiei afirmând că opoziţia a susţinut "bazaconiile" USR fără să ştie despre ce este vorba. Preşedintele Comisiei pentru Regulament, deputatul PSD Eugen Nicolicea, i-a spus deputatului PMP Robert Turcescu că se repetă „ca un papagal”, iar acesta l-a comparat pe Nicolicea cu un dihor. „(...) vă pot compara eu cu un dihor. Păstraţi-vă decenta”, a replicat Turcescu.

„Se pare că nu ai decât nişte bile negre azi”, i-a mai spus Nicolicea deputatului PMP. „Da, mai mari”, a replicat Turcescu. „Mai mari, dar tot negre. (...) Cu atât mai rău, ne uităm la culoarea fiecăruia”, a spus Nicolicea, potrivit Mediafax. 

„Chiar vă invit”, i-a spus Turcescu.Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ