Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ciprian Ciucu, despre candidatura la Capitală: ”Lumea nu mă știe. Susținerea PNL ar rezolva asta”

Tuesday, 19 April 2016, 22:42 Sursă: REALITATEA.NET

”Nu am avut discuții cu liderii PNL în ultimele 24 de ore, ci mai demult, după retragerea domnului Orban. Eu sunt deschis să intru în discuții din nou cu liberalii, am nevoie de orice susținere”, a declarat Ciucu, la ”Jocuri de Putere”, adăugând că a fost membru PNL o perioadă, după care s-a retras. 

Cirpian Ciucu afirmă că o eventuală susținere din partea PNL l-ar ajuta să devină cunoscut. ”Lumea încă nu mă cunoaște. O susțineere din partea PNL ar rezolva acest lucru Nu am niciun fel de probleme de integritate. Am susținut anticorupția și integritatea. Sunt cunoscut în mediul ONG și mass-media”, a mai menționat Ciucu, precizând că se consideră ”cel mai bine pregătit” dintre toți candidații.

Declarația sa vine în contextul în care liberalii s-au întrunit, marţi seara, într-o şedinţă care a vizat o posibilă retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei. La şedinţă a participat şi preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

Potrivit unor surse din interiorul partidului citate de ziare.com, există mai multe variante pentru a-l înlocui pe Marian Munteanu, iar una dintre ele este Vasile Blaga. Decizia finală va fi anunţată, însă, miercuri seara, la ora 18:00, într-o conferinţă de presă.

Candidatura lui Marian Munteanu, din partea PNL, pentru Primăria Capitalei, a fost aspru criticată atât de oameni din interiorul partidului, cât şi de ONG-uri.

 

 

 

 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ