Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cioloş: "Nu am în vedere o carieră politică în PNL sau în altă parte"

Thursday, 28 April 2016, 22:41 Sursă: REALITATEA.NET

"L-am susținut pe Vlad (Vlad Alexandrescu, ministrul demisionar al Culturii — n.r.) în toate demersurile reformiste și când am avut ceva să-i reproșez am făcut-o direct și nu public (așa cum n-o s-o fac nici acum) pentru că îl respect. Din păcate (din păcate și pentru mine, și pentru el), au fost făcute greșeli de abordare în cazul de la Operă care ne-au adus în situația în care suntem. Eu ca prim-ministru trebuie să judec și viziunea unui ministru, dar și modul de acțiune pentru că ambele sunt instrumente la fel de importante (...) într-o astfel de demnitate", a scris Cioloș, într-un comentariu pe o pagină de Facebook.

În context, el a subliniat că președintele Klaus Iohannis nu are nicio legătură cu deciziile legate de cazul ONB.

"Președintele nu are niciun amestec în deciziile legate de acest caz. Și nu, nu am în vedere o carieră politică în PNL sau în altă parte. Dar văd că pot s-o repet oricât aș dori pentru că unii scot această idee de la naftalină atunci când logica lor nu-i lasă să înțeleagă anumite decizii sau acțiuni ale mele.

Se poate întâmpla să greșesc față de cei care au încredere în mine, dar nu o să-i mint niciodată. Niciodată", a adăugat Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ