Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cioloş, despre mandatul său în fruntea Guvernului: Nu sunt mulţumit, se putea face mai mult

Thursday, 27 October 2016, 21:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu mi-aş da notă, dar nu sunt mulţumit, în sensul în care am fi putut face, probabil, multe lucruri, am învăţat multe pe parcurs, însă am şi mişcat lucruri. Cred că mulţumiţi sunt doar leneşii şi proştii. A fost un an special. Mi s-a cerut să fac un guvern independent în 5 zile", a spus acesta.

Cioloş, despre atacarea Legii Conversiei în lei, la CCR: Vrem să între în vigoare fără riscuri

Cioloş a mai declarat, referitor la cei 11 miniştri care au plecat din Guvern, că atunci când a constatat că unii oameni nu se potrivesc, a considerat că lucrurile trebuie să meargă bine şi i-a schimbat.

"Nu am avut o resursă de oameni. Când am constatat că unii oameni nu se potrivesc, am considerat că lucrurile trebuie să meargă bine şi i-am schimbat. Chiar dacă de la unii oameni aşteptam mai mult decât au dat, sunt conştient că şi unii oameni aşteptau mai mult de la mine", a afirmat premierul, la Jocuri de Putere.

Premierul, despre TAROM: Are nevoie de restructurare. Nu va decide acest Guvern privatizarea

Totodată, acesta a mai făcut precizări şi despre situaţia TAROM. Dacian Cioloş a afirmat că TAROM are nevoie, în primul rând, de o creştere a performanţei, dar şi de o restructurare. Şeful Guvernului a mai spus că nu va decide acest Executiv dacă TAROM va fi privatizată sau nu.

Cioloş, despre proiectul lui Dragnea, de eliminare a celor 102 taxe: I-am explicat că există un risc

Întrebat de cursele TAROM care au fost anulate sau au avut întârzieri, premierul a spus: "Pe termen scurt, ştiu că şi ministrul urmăreşte direct ce se întâmplă, pentru a ne asigura că verificările se fac la sânge şi când există dubii că se iau măsuri de întarziere sau anulare a curselor. Tarom clar are nevoie de restructurare. Tarom are nevoie, în primul rand, să creasca performanţa. Indiferent că rămâne companie de stat sau este restructurată, trebuie să îşi îmbunătăţească managementul. Tarom este o companie care face încă datorii, nu la fel de multe ca înainte  dar face datorii. Nu va decide acest Guvern dacă TAROM se va privatiza sau nu. Guvernul viitor va decide asta".

 Dacian Cioloş: Vă fac o confidenţă, soţia mi-a spus că s-a cam săturat de Bruxelles şi străinătate 

Premierul a menționat, spre finalul emisiunii, că nu a dat acordul PNL şi USR să îi folosească imaginea, referindu-se la afişele liberalilor apărute joi, şi a explicat că decizia sa nu înseamnă că nu susţine anumite idei şi valori, ci că şi-a luat angajamentul de a nu se implica în campanie.

"I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, şi unii şi alţii (PNL şi USR - n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aş vrea să susţin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament", a afirmat premierul.

OFERTE FOARTE BUNE LA eMAG! LE POTI CONSULTA AICI!!!

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ