Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cernea: Reflexul de represiune al PSD-ului pare intact față de orice voce care iese din rând

Monday, 19 October 2015, 15:45 Sursă: REALITATEA.NET

"Îl felicit pe Mihai Sturzu pentru discursul curajos de la congresul PSD în care a criticat maniera comunistă (un singur candidat pe listă) de alegere a președintelui acestui partid! (La minutul 7.40 al înregistrării)

De asemenea, am remarcat faptul că Mihai Sturzu că a fost primul lider al PSD care a vorbit critic la adresa orelor de religie, a încălcării principiului separării dintre stat și biserică și față de influențele religiei asupra politicii! (La minutul 5.55)

Regretabil e faptul că a fost singurul care a vorbit în acești termeni, sinceri și corecți, și că au urmat apoi atacuri nepotrivite la adresa sa... Astăzi (luni dimineața), la ședința Biroului Permanent al PSD, lui Mihai Sturzu i s-a interzis accesul in sala de sedinte a partidului, desi este presedinte al Tinetului Social Democrat si are drept de vot in BPN! Reflexul de represiune al PSD-ului pare intact față de orice voce care iese din rând...", scrie Remus Cernea pe pagina sa de Facebook.

Mihai Sturzu, privind poarta închisă a PSD, cântă hitul ,,Gașca mea" nu poate sta liniștită...

 
 
 
 Președintele Tineretului Social-Democrat, deputatul Mihai Sturzu, nu a fost lăsat să intre, luni, în curtea sediului PSD, pentru a lua parte la prima ședință a BPN, după validarea noii structuri de conducere a partidului.

Această 'sancțiune' vine în contextul în care Sturzu declara, duminică, de la tribuna Congresului PSD, că alegerea lui Liviu Dragnea a amintit de perioada comunistă, solicitând, celor peste 4.000 de delegați prezenți, ca alegerile interne, de săptămâna trecută, să nu fie validate, pentru că a existat un singur candidat.

Însă, după ce şi-a criticat şeful, Sturzu a rămas fără funcţia de vicepreşedinte la care visa.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ