Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea, răspuns incert, întrebat dacă Gabriel Oprea ar fi un premier bun

Tuesday, 06 October 2015, 23:48 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebat, într-o emisiune la România TV, dacă Gabriel Oprea ar fi un premier bun, Dragnea a spus: "Poate să fie, dar PSD nu va sta într-un guvern în care premierul nu este propus de PSD. Exclus. (...). PSD nu stă într-un guvern în care nu are premierul din partid. Este cel mai mare partid din România, PSD nu-şi poate permite să rămână într-un guvern în care nu are decizia finală, în schimb să aibă cele mai mari posturi posibile. Aşa ceva nu este posibil pentru PSD. Am mai avut o dată experienţa asta, în 2009 şi a fost suficient pentru noi."

Liviu Dragnea a precizat că nu există motive pentru schimbarea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, arătând că acesta este un premier eficient.

"Victor Ponta este un premier eficient, este un premier care a condus guverne care au avut şi au rezultate în continuare. PSD nu are de ce să-i retragă sprijinul politic în condiţiile în care nu avem nicio altă alternativă, decât ipoteze şi scenarii. Gabriel Oprea a spus cu subiect şi predicat şi foarte clar că nu-şi retrage susţinerea pentru acest guvern, ALDE la fel, PSD la fel. Noi suntem în această situaţie, restul sunt speculaţii", a mai spus Dragnea.Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ