Ce a înţeles Alina Gorghiu din criza politică a Greciei. Cum poate prăbuşi Ponta România

Friday, 21 August 2015, 12:39 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că demisia Guvernului Tsipras reprezintă o nouă problemă pentru Atena, susținând că lecția grecească arată că populismul poate prăbuși o țară și că premierul Victor Ponta acționează după această rețetă.

"Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezintă o nouă problemă pentru o țară aflată de multă vreme într-o situație foarte dificilă. Inclusiv din acest motiv prudența și responsabilitatea rămân în continuare esențiale pentru România. Cel mai important lucru este să nu ne facem rău cu mâna noastră, intrând — prin cheltuieli nesăbuite — în deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de faliment", a scris vineri Alina Gorghiu pe Facebook.

Ea spune că nu poate "accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate să explodeze în economie după ce acesta nu va mai fi premier". "Lecția grecească e aceea că populismul poate prăbuși o țară, iar premierul Ponta acționează exact după această rețetă a iluziilor vândute oamenilor", conchide liderul PNL. Premierul grec Alexis Tsipras a anunțat joi seară că își dă demisia de la conducerea Guvernului și a cerut organizarea de alegeri anticipate.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri