Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cătălin Tolontan, atac la adresa lui Clotilde Armand. Reacția acesteia l-a lăsat fără cuvinte

Thursday, 30 May 2019, 08:03 Sursă: REALITATEA.NET

”Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, proaspăt aleasă europarlamentar pe listele Alianței USR-Plus, Clotilde Armand spune: ”Totuşi, dacă doamna Dăncilă vrea să ne convingă eu îi propun următoarele: desfiinţarea Secţiei Speciale de anchetare a magistraţilor; demiterea lui Carmen Dan şi a conducerii Jandarmeriei Române; să urgenteze Dosarul 10 august”. 

Viorica Dăncilă are de ales între a respecta Constituția și a o convinge pe Clotide Armand. Căci în nicio democrație premierul nu urgentează, nu tergiversează și, în general, nu are treabă cu mersul dosarelor penale.

La anterioara instalare a dreptei la putere, rugămințile despre cazurile din justiție circulau între demnitari pe bilețele roz. Acum, indicațiile sunt rostite în gura mare, chiar de către reprezentanții valului de noi politicieni, legitimați de un vot onest și plin de o speranță care se poate întoarce oricând împotriva lor”, scrie Cătălin Tolontan, într-o opinie publicată pe libertatea.ro.

Clotilde Armand i-a răspuns lui Cătălin Tolontan precizând că se referea la desecretizarea tuturor documentelor MAI cerute de procurori în Dosarul 10 august.

”Ei au cerut asta, nu e. Cred că nu este atât de dificil de înțeles”, a spus aceasta.

Clotilde Armand a mai precizat că nu a acordat niciun interviu, așa cum spune Cătălin Tolontan, ci a fost vorba de un mesaj pe pagina sa publică de Facebook.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ