Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cât mai durează CARANTINA GENERALĂ / Ludovic Orban: ”Îi rog pe români să mai reziste”

Wednesday, 08 April 2020, 21:26 Sursă: Realitatea.NET

"Președintele împreună cu Guvernul analizează situația. Președintele a prelungit starea de urgență, urmărim evoluția și pregătim revenirea la normalitate.

Revenirea depinde de români, dacă respectă regulile. Estimările sunt pentru 1 mai. După ce trecem probabil de această dată se vor diminua cazurile. Ne dorim să se petreacă cât mai repede.

Simt că există o relaxare, dar nu trebuie să fie așa. Suntem de câteva zile pe un platou, nu sunt nici creștere, nici în scădere. Suntem departe de a ne relaxa. Îi rog pe români să mai reziste, să respecte tot ce am spus. Deplasarea să se facă doar pentru situațile din ordonanțele militare.

Acționăm pe două direcții. Cred că am depășit momentul de criză a materialelor. Au intrat prin Unifarm sau ONAC multe materiale și echipamente sanitare.

Măștile pentru populație, pe lângă importuri, suntem angrenați într-un proces de susținere a producătorilor români care vor să facă aceste echipamente și substanțe. Deja se produc în România măști, combinezoane și substanțe. Numărul producătorilor va crește.

Când vom avea cantități suficiente, vom da și la persoanele vulnerabile", a declarat Ludovic Orban.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-11 17:13:45
Led Zeppelin

A defecat mătușa Tamara în gura ăstuia.

Alte articole din: POLITICĂ