Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cartel Alfa, despre majorarea salariilor demnitarilor: Ne-am obişnuit ca Ponta să-şi schimbe părerea

Wednesday, 29 July 2015, 17:36 Sursă: REALITATEA.NET

"Este evident că Ponta, de la început şi-a dorit acest lucru şi a vrut să câştige un pic de capital de imagine spunând că nu va adopta documentul. Iată că se aplică şi ne-am obişnuit ca el să îşi schimbe părerea. Considerăm că nu este deloc normal ca vârful să aibă salarii ca în ţările vest-europene, iar ceilalţi să aibă salariile de 10-15 ori mai mici, deşi preţurile sunt uneori mai mari la noi decât în ţări vestice", a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele confederaţiei "Cartel Alfa", Liviu Apostoiu.

În ceea ce priveşte declaraţia premierului referitoare la faptul că donează diferenţa de salariu primită prin "faimoasa ordonanţă" echipei de baschet a Clubului Steaua, liderul sindical a spus că aceasta face parte din "glumele şi devierile de la subiect" pe care premierul le foloseşte pentru a abate atenţia oamenilor de la ce se întâmplă.

"Nu ar trebui să mai apeleze la această practică când oamenii trăiesc în aceeaşi mizerie, pentru că pentru cei mici, care nu au funcţie de demnitar, nu se schimbă nimic şi continuă să fie trataţi ca ultimii oameni din Europa de către propriul guvern şi de proprii politicieni", a adăugat Liviu Apostoiu.

Vicepreşedintele "Cartel Alfa" consideră că situaţia creată prin majorarea indemnizaţiilor demnitarilor este complet anormală, fiind făcută după principiul "cine are, să aibă mai mult".

Sursa: mediafax.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ