Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cameron, omagiu pentru #Colectiv. Premierul britanic a depus o coroană de flori la locul tragediei

Wednesday, 09 December 2015, 16:28 Sursă: REALITATEA.NET

David Cameron a fost întâmpinat la clubul Colectiv de ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu. De asemenea, acolo se află şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, potrivit Mediafax.

Premierul britanic a ajuns miercuri la București, unde s-a întâlnit cu premierul Dacian Cioloș, dar și cu președintele Klaus Iohannis.

Premierul Dacian Cioloș a afirmat, marți, că România dorește rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană, precizând că acest lucru ar fi benefic pentru ambele părți: atât pentru Londra, cât și pentru Bruxelles.

"România în mod clar a afirmat deja: dorim rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană, e un lucru atât în interesul Marii Britanii, cât și al Uniunii Europene. În mare parte, pornim cu o abordare pozitivă a punctelor puse în discuție de către Regatul Unit al Marii Britanii", a declarat Cioloș, în cadrul discuțiilor pe care le-a avut marți cu membrii comisiilor parlamentare reunite pentru afaceri europene.

Cioloș a adăugat că la Consiliul European, care va avea loc săptămâna viitoare, Regatul Unit al Marii Britanii va face câteva propuneri de "reformare sau de adaptare a modului de funcționare a Uniunii Europene" în contextul în care Londra pregătește un referendum legat de rămânerea sau părăsirea UE.

 

 

Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ