Bulgaria scapă de MCV. România, nu. Cine a făcut anunțul

Tuesday, 22 October 2019, 09:09 Sursă: REALITATEA.NET

"Bulgaria scapa de MCV. Romania, nu", spune europarlamentarul USR-PLUS Dragos Tudorache. Într-o postare pe Facebook, Tudorache scrie că s-a ajuns în această situație critică, din cauza guvernării dezastruoase PSD - ALDE. ,,Vechea clasă politică este singura responsabilă și trebuie să plătească politic pentru această nedreptate față de întreaga țară'', concluzionează acesta.

Adaugă părerea ta

Dragoș Tudorache mai scrie că în 2016, negociam cu Comisia Europeană, punct cu punct, criteriu cu criteriu, ridicarea MCV.

,,Din ianuarie 2017, mafia PSD-ALDE a distrus tot progresul făcut, toată încrederea câștigată în dialogul cu partenerii europeni. OUG13, atacul obsesiv și sistematic la adresa justiției, încercarea de decredibilizare a DNA, impunitatea față de avertismentele europene, toate acestea au adus România în situația de a fi azi ultima țară din Europa sub MCV. Da, Bulgaria a fost scoasă de sub incidența MCV, în situația în care în 2016 urma să fie decuplată de România și lăsată exact acolo unde ne găsim noi astăzi'', scrie Dragoș Tudorache.

,,Vechea clasă politică este singura responsabilă și trebuie să plătească politic pentru această nedreptate față de întreaga țară. România trebuie să se curețe de influența nefastă a acestor oameni, de jumătăți de măsură și de politicieni închipuiți. Avem suficienți români gata să își slujească țara cu dedicație și bun-simt'', concluzionează acesta.

Sursa: Facebook Dragoș Tudorache