Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Borbely: Băsescu încearcă să favorizeze un candidat. Cetăţenii pierd încrederea în statul de drept

Tuesday, 14 October 2014, 11:55 Sursă: REALITATEA.NET

Laszlo Borbely a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că, prin afirmaţiile potrivit cărora premierul Victor Ponta a fost ofiţer acoperit, Traian Băsescu "încearcă să favorizeze un candidat pentru care şi-a exprimat deja suportul", însă nimeni nu are de câştigat din acest lucru.

"Această declaraţie e clar că are legătură cu campania electorală. Preşedintele încearcă să favorizeze un candidat pentru care şi-a exprimat deja suportul. Cel mai păgubos din această campanie e faptul că cetăţenii îşi pierd încrederea în politicieni în general şi într-un stat de drept care să funcţioneze ca lumea. Acest lucru se răsfrânge asupra tuturor, nu are nimeni nimic de câştigat din aceste declaraţii", a declarat Borbely.

El a adăugat că nu vrea să comenteze declaraţiile preşedintelui pe acest subiect întrucât nu are informaţiile necesare ca să se poată pronunţa, adică nu ştie care sunt procedurile şi nu înţelege exact despre ce e vorba şi că, din câte ştie el, identitatea ofiţerilor acoperiţi nu se divulgă.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ