Boc: Elena Udrea este un om puternic. Sunt convins că își va demonstra nevinovăția

Friday, 13 February 2015, 17:29 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Deciziile instanțelor nu le comentez. Oricine beneficiază de prezumția de nevinovăție. Doamna Udrea este un om puternic și sunt convins că își va demonstra nevinovăția, în fața autorităților statului", a spus Boc.

Întrebat dacă a avut o întâlnire secretă cu Elena Udrea, la Cluj-Napoca, cu două zile înainte de eliberarea lui Gabriel Sandu, Boc a spus că întâlnirea nu a fost secretă, ci a avut loc la Primăria Cluj-Napoca, "într-un loc ultrapublic".

"A avut loc în jurul orei 14.15 - 14.30, iar doamna Udrea a făcut referire la ea, într-un interviu acum vreo zece zile, că a fost la Cluj și s-a întâlnit și cu mine. În acea zi, m-a sunat din aeroport din București că vine la Cluj, avand o problema la compania Farmec si i-am spus ca daca are timp sa treaca pe la Primarie, la o cafea. A ajuns la 14.30, iar la 14.45 a plecat spre Farmec. Nu a avut intalnirea un caracter secret, iar acum, dupa doua saptamani, s-a facut referire la acest element", a detaliat Emil Boc.

Totodată, fostul premier a precizat ca a fost "o intalnire de curtoazie", in care au discutat despre Farmec, despre piata investitiilor de la Cluj, si nu despre dosarul Microsoft.

"La vremea aceea nu erau discutiile care exista acum in presa", a spus Boc.

Deputatul PMP Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, este in arestul Politiei Capitalei din 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in dosarul Microsoft. O zi mai tarziu, Udrea a fost arestata preventiv, dupa ce instanta suprema a emis pe numele ei un mandat pentru 30 de zile. Decizia a fost contestata de avocatii Elenei Udrea si va fi judecata tot la instanta suprema.

Mai multe pe HotNews.ro.

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri