Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Blaga: Un om poate să greşească, dar partidul nu greşeşte. N-am primit niciun ban de la Sandu

Thursday, 29 January 2015, 14:22 Sursă: Mediafax

Blaga a fost întrebat cum vede aducerea cu mandat a Elenei Udrea la audieri la DNA. "Nu doresc să comentez nici acest caz, cum nu le-am comentat niciodată cu oameni aflaţi în astfel de situaţii. Justiţia îşi face datoria. Nu ai ce să comentezi aici", a spus liderul PNL.

"Nu partidul greşeşte, un om poate să greşească, partidul nu greşeşte", a mai comentat Blaga faptul că Udrea a avut calitatea de membru PDL la momentul săvârşirii presupuselor infracţiuni.

De asemenea, el a fost întrebat faptul că numele său a fost invocat în dosarul Microsoft de Gabriel Sandu, care a susţinut că "şpaga ar fi ajuns la PDL pentru finanţarea campaniei electorale".

"Am fost extrem de clar, nu o dată, şi am spus că niciodată Partidul Democrat Liberal nu a fost implicat în scandalul acesta. Nici eu, niciodată nu am primit niciun ban de la domnul Sandu şi niciodată în istoria PD şi pe urmă a PDL, niciodată nu a fost condiţionată numirea în funcţii de plăţi către partid în vreun fel sau altul. Mai mult, orice om, dacă a avut un aport la o campanie electorală, foarte simplu se poate verifica în Monitorul Oficial, în contabilitatea partidului, dacă a făcut-o legal. Fiecare răspunde cu libertatea lui, pe pielea lui, dacă cumva a făcut sponsorizări ilegale", a mai declarat Blaga.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ