Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Blaga, despre postarea lui Ponta: Îl presează ai lui să candideze şi ştie precis că va pierde

Friday, 04 April 2014, 18:10 Sursă: Mediafax

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, ce părere are despre postarea premierului Victor Ponta, el răspunzând: "Domnul Ponta - nu ştiu câtă bază poţi să pui pe declaraţiile lui, că omul asta minte cum respiră", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Blaga a afirmat că oricum Victor Ponta va renunţa la viaţa politică din toamnă, pentru că va pierde alegerile prezidenţiale.

"Ne apucă plânsul când auzim că vrea să se lase de politică la finele acestui an. Oricum se va lăsa pentru că, pe de-o parte, îl presează ai lui să candideze şi ştie precis că va pierde alegerile, care vor fi câştigate de un om al dreptei. El ştie că-i va fi foarte greu, imposibil să câştige Preşedinţia şi exact cum a procedat el cu liberalii, pe care i-a aruncat ca pe o măsea stricată când nu a mai avut nevoie de ei, tot aşa vor proceda şi ai lui cu el", a adăugat liderul PDL.

El a susţinut că adevăratul mesaj al lui Victor Ponta transmite "lipsa totală de respect pentru instituţiile statului şi independenţa justiţiei".

"Ceea ce este cu adevărat deranjant este altceva, adevăratul mesaj pe care-l transmite: lipsa totală de respect pentru instituţiile statului şi independenţa justiţiei. Îl doare că, de zece ani, s-au făcut paşi importanţi în această direcţie", a spus Blaga.

Întrebat dacă postarea este un prim anunţ că Victor Ponta intenţionează să candideze pentru Preşedinţie, Blaga a răspuns: "Un prim anunţ că-i va fi foarte dificil să câştige alegerile prezidenţiale pe care, de fapt, nu le va câştiga niciodată şi, probabil, ceea ce este incalificabil, un mesaj de sprijin pentru cei din PSD care au probleme".

Blaga a făcut referire la mai multe cazuri de membri ai PSD cu funcţii importante care au probleme cu justiţia, afirmând că "jumătate sunt în puşcării, jumătate pe drum".

Liderul PDL Vasile Blaga şi membri ai Guvernului Alternativă participă, vineri, la Sibiu, la o dezbatere cu tema "Educaţia 2014 încotro", în care sunt prezentate propunerile PDL pentru rezolvarea problemelor din sistemul de învăţământ din România.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ