Berceanu răspunde acuzațiilor lansate de Elena Udrea și Gabriel Sandu: Sunt ușor sonați la cap

Tuesday, 10 March 2015, 19:54 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul ministru PDL al Transporturilor, Radu Berceanu, a reacționat, marți, după ce pe pagina de Facebook a Elenei Udrea a fost reluată, luni, ideea că acesta, împreună cu alți foști sau actuali lideri ai formațiunii, nu sunt chemați la DNA, în cazul acuzațiilor fostului ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, informează Ziare.com.

Adaugă părerea ta

Mai exact, Elena Udrea și-a arătat nemulțumirea că foști lideri ai PDL, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase și Adriean Videanu "nu sunt întrebați de DNA" despre faptul că ar fi primit "milioane de euro în campanie".

"Probabil că memoria doamnei Udrea are niste variațiuni, ceea ce pe mine oricum mă lasă perfect rece. Poate să spună ce crede ea că are de spus. N-am nici cea mai mică problemă să ma cheme DNA oricând (...), ca să lămurim odată lucrurile astea", a declarat Radu Berceanu, pentru Ziare.com.

Referitor la faptul că fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, a declarat în fața procurorilor DNA, care au făcut anchetă în dosarul Microsoft, că o parte din banii primiți ca mită ar fi ajuns și la Videanu, Berceanu și Anastase, fostul ministru al Transporturilor a precizat că nu avea de ce să ia milioane de euro, în campanie, și ceilalți președinți de organizații PDL să nu fi primit nimic.

"Pobabil că procurorii DNA au știut mult mai bine ce spune Sandu aiurea, așa, În tramvai, sau au mai verificat și ei, iar ea (Elena Udrea - n.red.) care e acum acolo zice 'De ce sunt eu și nu îi ia și pe ceilalți?'. Pentru că ceilalți n-au pus mâna la luat diverse chestii, cum o fi facut ea, dacă o fi făcut, pentru că e problema ei și eu nu știu ce probe au procurorii sau ce e. Încă o dată: Cu cea mai mare placere, oricând mă cheamă oricine, oriunde, ca să lămurim chestia asta, pentru că, de exemplu, mama mai are vreo două luni și împlinește 90 de ani și n-as putea spune că e cea mai mare plăcere ca toată ziua să apară numele meu pe acolo pe o chestie, cu care n-am nici cea mai vagă legătură, niciuna.
De ce să îmi fi dat Sandu mie milioane de euro? În primul rând, că făceam toată campania din toată țara, cu milioane de euro. Deci sunt ușor sonați la cap, dar n-are importanță, e problema lor. Dar de ce să îmi fi dat? Că mai erau 46 de președinți (de organizații județene și de sector - n.red.), de ce să îmi fi dat mie și să nu fi dat la toată lumea, dacă tot avea de dat?", a mai declarat Radu Berceanu.

Mai multe pe Ziare.com.

Alte articole din: Ultimele Stiri