Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu: Ponta, tot un mincinos. Nu-i mai amintesc că se făleşte cu un vot furat

Sunday, 18 October 2015, 16:50 Sursă: REALITATEA.NET

"Ponta tot Ponta, iar Ponta tot mincinos !

La Congresul de astăzi al PSD, în timpul unui discurs mincinos despre propriile realizări la guvernare, Victor Viorel se plîngea că nu a fost validat votul de la referendumul de destituire din vara anului 2012, susţinînd că pentru el VOTUL POPORULUI este mai important decît instituţiile şi legile. Nu-i mai amintesc că se făleşte cu un vot furat şi în urma unor proceduri care au blocat funcţionarea CCR.

Dar dacă are atît respect pentru votul românilor, cum se face că, împreună cu gaşca din jurul său, le-a blocat dreptul la vot la prezidenţialele din noiembrie 2014. Sau poate tot din dragoste pentru români şi respect pentru votul lor nu a promovat legislaţia prin care să avem un parlament cu 300 de parlamentari în urmare a unui referendum validat de CCR. Sau o ultimă probă a respectului pentru votul românilor, oare cum o mai fi cu votul prin corespondenţă?
Şi atunci unde este respectul pentru popor şi votul său?", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Ponta, la Congresul PSD: Să lăsați deoparte orice ne poate despărți. Sunt alături de Liviu Dragnea

 

Premierul Victor Ponta a afirmat, în cadrul discursului susținut la Congresul extraordinar al PSD, de duminică, că cea mai mare înfrângere a sa este referendumul din 2012:

"Vă spun, de pe acum, cea mai dureroasă înfrângere pentru mine, în acești ani, ca lider PSD, a fost după referendumul din 2012. Atunci am suferit mult, mai mult decât după înfrângeri personale pentru că am văzut că un popor întreg a fost înfrânt. S-a ales între popor și instituții, dar eu cred că, atunci, unii din noi am pierdut o parte din credință că, într-o democrație, doar oamenii decid și nu altcineva și, sigur, unii dintre noi cum e și Liviu Dragnea, plătesc în diferite moduri pentru că am ales să credem că poporul e mai important decât orice altceva".

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ