Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu: Ponta a candidat de prost la prezidenţiale!Iohannis era floarea de colţ din Munţii Sibiului

Thursday, 30 July 2015, 08:18 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, Traian Băsescu a răspuns: "De prost. Nu avea ce căuta în competiția prezidențială. Era prim-ministru. Cred că l-au împins cu bună intenție cei care l-au împins, că nu aveau altă variantă, doar varianta Dragnea care încă nu era foarte compromis și ar fi făcut față la fel de bine ca și Ponta'', a afirmat Băsescu, într-o emisiune B 1 tv. În opinia sa, premierul Ponta ''a intrat cu un handicap uriaș în prezidențiale'', ca urmare a erodării imaginii sale publice.

''A considerat că trebuie să se bată cu mine doi ani și jumătate. A intrat erodat, a intrat plagiator, a intrat mincinos, a intrat cu RAFO (...) Klaus Iohannis venea ca floarea de colț din munții Sibiului'', a adăugat Traian Băsescu.

În același timp el a criticat strategia de campanie a lui Ponta, susținând că a fost greșită și subliniind că adversarul premierului a fost Iohannis nu șeful statului în funcție. ''Cine i-a învățat asta pe ei? Eu eram o umbră. Pentru ce te băteai cu umbra? Nu candidam. Ce treabă aveai cu mine?'', a adăugat Băsescu.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ